Oferim un gran ventall de serveis i ens adaptem a qualsevol projecte que tingueu

Banys i cuines

A Construccions Joan A. Florit SL us ajudem a renovar aquell bany o aquella cuina que està en mal estat. Podem canviar una banyera vella per un plat dutxa, per poder entrar més còmodament, canviar rajoles, fer instal·lacions noves…
Exemples

Aïllament tèrmic exterior

A Construccions Joan A. Florit instal·lem aquest tipus d’aïllament pensat per eliminar ponts tèrmics d’un edifici.
Consisteix en unes plàques que es fixen a les façanes i que mantenen la temperatura interior, de manera que no es perd calor a l’hivern ni fred a l’estiu. Així s’estalvia energia i s’eviten condensacions a l’hivern.
Normalment s’acaba amb un revestiment flexible “mono capa” que no fa falta pintar.
Exemples

Reformes

Sigui una feina de 3 dies o una reforma de 4 mesos, a Construccions Joan A. Florit SL us assessorem des del principi i us ajudarem a fer el que us fa ganes.

Podem canviar finestres velles, refer instal·lacions sanitàries, reformar una cuina, eliminar un envà, pintar o restaurar totalment una casa en mal estat.

Exemples

Estructures i ampliacions

A Construccions Joan A. Florit SL tenim els recursos i l’experiència per alçar una estructura, sigui una ampliació d’un edifici existent o una casa des dels fonaments.
Exemples

Pintura

A Construccions Joan A. Florit SL tenim experiència en pintura interior i exterior.
Hem pintat moltes façanes en mal estat, primer les fem net amb aigua a pressió i després les reparem i pintem, assegurant així que la pintura s’aferra bé al suport.
També podem fer façanes, mitgeres o cels oberts amb difícil accés mitjançant l’accés amb cordes.
Exemples

Feines verticals i en alçada

A Construccions Joan A. Florit SL estem capacitats per fer feines a façanes o terrats que per la seva forma o alçada tinguin un accés difícil.

 

És una manera molt més econòmica i ràpida per fer una feina que muntar una bastida o llogar un elevador. Les tècniques d’accés amb cordes són eficients i segures.

Podem pintar façanes, mitgeres o cels oberts, fer feines de neteja, consolidació de paraments verticals, reparació d’estructures…

Exemples

Sostres de cartró-guix

A Construccions Joan A. Florit SL muntem sostres de “pladur” i desmuntables. Per tapar forjats inclinats, fer instal·lacions noves o afegir aïllament tèrmic o acústic.
Exemples